Om Sundblick Bed & Breakfast
 

Vi erbjuder närhet till det mesta av Skåne, rofylld havsutsikt och ett varmt mottagande. Personligt bemötande med gästen i fokus och att kunna erbjuda det där lilla extra är vår vision och vårt mål.

Centralt belägna längs med Öresundskusten har vi ett ypperligt läge för den som reser i tjänsten, arrangemang av små konferenser men också för dem som turistar i vårt mångsidiga landskap.

Sundblick Bed & Breakfast är ett ställe för trivsel. Vårt mål är att bjuda våra gäster lugna övernattningar och sunda frukostar. Vår förhoppning är att sundet visar upp sin bästa sida med vackra solnedgångar över Danmarks siluett. Trots att vi ligger så nära som en minut från avfartsvägen på E6:an befinner vi oss mitt på landet. Här ges möjlighet att följa naturens härliga variation, året om.

Det är bara några hundra meter ner till sundet och från uteplatsen/balkongen kan man höra havsbruset. Samtliga av våra sex rum har utsikt mot Köpenhamn och den danska kusten. I köket på Sundblick B&B finns möjlighet för konferenser och kurser. Till övernattande gäster serveras frukost, men vid behov och förbeställning kan anläggningen även erbjuda andra måltider.

Vi på Sundblick B&B sätter guldkant på tillvaron och ser fram emot ert besök.

Välkomna!

 
19.jpg