Sundblick Bed & Breakfast

Sundblick Bed & Breakfast är en pärla vid Öresund. Vi erbjuder ett personligt boende med hotellstandard. Endast 300 meter till havet, vackert beläget vid Lundåkrabukten och utsikt mot Köpenhamn. Vi erbjuder närhet till det mesta av Skåne, rofylld havsutsikt och ett varmt mottagande.

Vi välkomnar våra gäster hela året, sommar som vinter. 

Centralt beläget längs med Öresundskusten har vi ett ypperligt läge för den som reser i tjänsten, arrangemang av små konferenser och för dig som turistar i vårt mångsidiga landskap.

Sundblick Bed & Breakfast är ett ställe för trivsel. Vårt mål är att bjuda våra gäster lugna övernattningar och sunda frukostar. Vår förhoppning är att sundet visar upp sin bästa sida med vackra solnedgångar över Danmarks siluett.

Rum och omgivning

Nära till Barsebäcks välkända golfbana, Järavallens Naturreservat, Saxtorps motorcrossbana, höghöjdsbana och ett av Sveriges bästa kitesurfingvatten. Endast 2,5 km från oss till närmaste ICA-affär, pizzeria samt tips- och spelombud. Alternativt sju minuter på motorvägen till Center Syd, Löddeköpinge, ett stort köpcentrum med både flera restauranger och ett 80-tal butiker.

Vi erbjuder närhet till det mesta av Skåne, rofylld havsutsikt och ett varmt mottagande. Personligt boende med fantastisk utsikt över Köpenhamn har vi här. Alla rum har dubbelsäng (delbara om så önskas), egen uteplats, TV och gratis wifi.

Alla är välkomna hos oss, såsom vuxna, barn, funktionshindrade, resande i tjänsten och hundägare med sina fyrbenta vänner!

Hjärtligt välkomna!   Mobilanvändare? Meny finns allra högst upp på sidan.

Hjärtligt välkomna!

Mobilanvändare? Meny finns allra högst upp på sidan.

free-wifi-zone-800x612.jpg